Dubbelsigneersessie B. Carrot en Sarah Pannekoek

5 April 2024

Vrijdag 5 april komt er niet één maar komen er maar liefst twee tekenaars signeren bij Lambiek! B. Carrot signeert haar nieuwste boek, Uitweg, en Sarah Pannekoek haar (strip)debuut, Josefien en de Wasmachine. Vanaf 5 uur is iedereen van harte welkom!

Wij zijn ontzettend blij om twee hartstikke getalenteerde tekenaars te ontvangen in onze stripwinkel, en we hopen dat jullie dat enthousiasme delen.

'Josefien en de Wasmachine' is de eerste volledige graphic novel van Sarah Pannekoek. Het is een prachtig getekende seksuele ontdekkingsreis geïnspireerd door lange dagen in de wasserette. Met tekenwerk dat doet denken aan Dave Cooper of de hoogtijdagen van Nickelodeon, al is de doelgroep duidelijk volwassen!

B. Carrot gaat al iets langer mee, maar is daarom niet minder interessant. Zoals de meeste van haar eerdere werken, is ook 'Uitweg' politiek van aard. Het volgt een onderwijzeres in Polen die ongewenst zwanger is geworden. En in het vaak conservatieve Polen is het niet makkelijk om zoiets terug te draaien. Het is een emotioneel boek, dat vooral vraagt om empathie voor de getroffenen, maar ook oproept tot actie.